CK ARCHITECTURE

PROJE TANIMI

Projenin başından sonuna kadar kalite, güvenlik ve dayanıklılık ilkelerine bağlı kalarak gerçekleştirilen bu sistem, su yalıtımının önemini vurgulamak için iyi bir örnek teşkil etmektedir.

CK ARCHITECTURE Binası, modern ve estetik bir yapı oluşturmak amacıyla tasarlanmış önemli bir inşaat projesidir. Binaların temel su yalıtımı, binanın dayanıklılığı ve uzun ömürlülüğü açısından kritik bir öneme sahiptir. Su sızıntıları, binaların yapısını zayıflatabilir ve iç mekanlara zarar verebilir. Bu nedenle, su yalıtımı işlemi büyük bir hassasiyetle ele alınmıştır.

CK Architecture Binası LEED Yeşil Bina Sertifikasına sahip olup inşaat aşamasında dahil kullanılan her ürünün bu amaca uygun olması gerekmektedir. Projenin bu  başarısı için yüksek kaliteli, yeni nesil MAPEPROOF AL AP proof membran su yalıtım malzemesi seçilmiştir. Bu özel malzeme, suyun nüfuzunu engellemek, binanın temelini nemden, radon ve metan gibi zararlı gazlardan korumak için özel olarak tasarlanmıştır. MAPEPROOF AL AP proof membran, betona mükemmel bir şekilde yapışır ve koruma betonu gerektirmez. Ayrıca uzun vadeli dayanıklılık sağlayarak projenin uzun ömürlü olmasına katkı sağlar. Delinmelere ve yırtılmaya karşı da dayanıklıdır.

Su yalıtımı uygulaması, deneyimli ve uzman ekibimiz tarafından gerçekleştirilmiş olup her aşama, sıkı denetim ve kalite kontrol prosedürlerine tâbi tutulmuştur. Böylece su sızıntısı riski en aza indirilmiştir. Uzman mimar, mühendis ve uygulama ekibiyle BET10® Temel Su Yalıtım Sistemleri sizi ve binalarınızı korur, yatırımlarınızı güvende tutar. 

  • PROJE ADICK ARCHITECTURE REISDERE
  • UYGULAMA YAPILAN ALAN1.065 m²
  • SİSTEMMAPEPROOF AL AP
  • KONUMÇeşme, İzmir