DRC VİLLA

PROJE TANIMI

DRC Elektrik Villa projesinin temel su yalıtımında, yüksek kaliteli ve güvenilir bir ürün olan Hyperflex-P20 tercih edilmiştir. Temel yüzeylerin hazırlanmasından, Hyperflex -20 uygulamasına ve son testlere kadar her adımda dikkatli ve titiz bir çalışma gösterilmiştir. Bu sayede villa temelinin suya karşı mükemmel bir koruma aldığını görülmüştür.

HYPERFLEX – P20, Modern Waterproofing Company tarafından üretilen, yüksek performanslı su yalıtım membranıdır. Özel formülü ve bileşenleri sayesinde yeni dökülmüş betona mükemmel, sürekli ve homojen bir şekilde yapışır. Ayrıca, yüksek mukavemete ve üstün mekanik özelliklere sahip olup hidrostatik basınca karşı dayanıklı olan bir malzemedir.

Bet10® Temel Su Yalıtım Sistemleri uzman mimar, mühendis ve uygulama ekipleriyle projeyi başından sonuna kadar kalite, güvenlik ve dayanıklılık ilkelerine bağlı kalarak gerçekleştirmiştir. Uygulama sürecinde herhangi bir sorunla karşılaşmamış ve bu sayede binalarınızı ve yatırımlarınızı güvende tutma taahhüdünü eksiksiz bir şekilde yerine getirmiştir.

  • PROJE ADIDRC ELEKTRİK VİLLA
  • UYGULAMA YAPILAN ALAN710 m²
  • SİSTEMHYPERFLEX-P20
  • KONUMUrla,İzmir