PROJE TANIMI

Ümsan İnşaat Aegean Forest Bornova’nın güvenilir bir proje olmasını sağlayan bir diğer unsur inşaat malzemelerinin kalitesi ve dayanıklılığıdır. Su yalıtımı, binaların uzun ömürlü  ve sağlıklı olması için hayati bir öneme sahiptir.

Bu noktada, su yalıtımının temel taşı olan dayanıklılık, esneklik ve uzun ömür gibi önemli özelliklere sahip olan Hyperflex tercih edilmiştir. Bu özellikler, Aegean Forest projesindeki su yalıtımının uzun vadeli mükemmel performans sağlanmasına yardımcı olmuştur. Hyperflex’in yüksek elastikiyeti, temeldeki hareketlere ve zemin hareketlerine mükemmel bir uyum sağlamıştır bu sayede su yalıtımının bütünlüğünü korunmuştur.

Hyperflex’in kolay uygulanabilir özelliği ile projenin hızlı ilerlemesine katkıda bulunmuştur. Uzman uygulama ekibimiz, malzemenin sorunsuz bir şekilde yerleştirilmesini ve sızdırmazlığın en üst düzeyde sağlanmasını gerçekleştirmiştir.

Bu ve bunun gibi su yalıtım projeleriniz için BET10® Temel Su Yalıtım Sistemleri uzman mimar, mühendis ve uygulama ekibiyle sizleri ve projelerinizi güvence altına alır, kaliteli çözümler sunar.

 

  • PROJE ADIAEGEAN FOREST
  • UYGULAMA YAPILAN ALAN920 m²
  • SİSTEMHYPERFLEX P20
  • KONUMBornova, İzmir